Bombalı Saldırı 24 Ölü

Pakistan'ın başkenti İslamabad'ın yakınındaki ticari bölge Ravalpindi'de, biri askeri otobüsü hedef alan iki bombalı saldırıda 24 kişi öldü.Ordu tarafından yapılan açıklamada, garnizon kenti olan Ravalpindi'deki saldırılarda 66 kişinin de yaralandığı bild

Bombalı Saldırı 24 Ölü

Pakistan'ın başkenti İslamabad'ın yakınındaki ticari bölge Ravalpindi'de, biri askeri otobüsü hedef alan iki bombalı saldırıda 24 kişi öldü.

Ordu tarafından yapılan açıklamada, garnizon kenti olan Ravalpindi'deki saldırılarda 66 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Askeri sözcü Tümgeneral Vahid Arşad, saldırılardan birinde Savunma Bakanlığı çalışanlarını taşıyan otobüsün hedef alındığını kaydetti.

Kent merkezinde düzenlenen ikinci saldırıda da bir motosikletin kullanıldığı haber veriliyor.Arşad, ikisinin de terör eylemi olduğunu belirttiği saldırılarda ölen ve yaralananların tamamının Pakistanlı olduğunu söyledi. Saldırıların sorumluluğunu üstlenen olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya