Bombalı saldırı 217 kişi öldü

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi Örgütü, Beşşar Esed’a bağlı askeri güçlerin Humus kentini bombaladığını, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 217 kişinin öldüğünü, yüzlerce kişinin de yaralandığını duyurdu.Örgütün lideri Rami A

Bombalı saldırı 217 kişi öldü

Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi Örgütü, Beşşar Esed’a bağlı askeri güçlerin Humus kentini bombaladığını, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 217 kişinin öldüğünü, yüzlerce kişinin de yaralandığını duyurdu.

Örgütün lideri Rami Abdulrahman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Humus’un Halidya bölgesindeki katliamda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu en az 217 kişi öldürüldü. Bombalama halen sürüyor. Suriye ordusu, Halidya’yı değişik bölgelerden havan topu ateşine maruz bırakıyor. Bazı binalarda yangın varken, bazıları da yıkılmış durumda” dedi.

"İNSANLIK NEYİ BEKLİYOR''

Müslüman ülkelere seslendiğini kaydeden Abdullah, "Neyi bekliyorsunuz? Burada insanlar ölüyor. Rusya bizden ne istiyor? Arap Birliği neyi bekliyor? Birleşmiş Milletler neyi bekliyor? İnsanlık nerede?" diye tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya