B.Okyanusta Kasırga Sinyalleri
Büyük Okyanus'ta, Meksika sahilleri açığında İvo adı verilen yeni bir tropik fırtınanın oluştuğu, fırtınanın hafta sonuna doğru kasırgaya dönüşebileceği belirtildi.ABD Ulusal Kasırga Merkezi, Meksika'nın 745 kilometre güneybatısında bulunan İvo tropik fır
Yayınlanma:
Büyük Okyanus'ta, Meksika sahilleri açığında İvo adı verilen yeni bir tropik fırtınanın oluştuğu, fırtınanın hafta sonuna doğru kasırgaya dönüşebileceği belirtildi.
ABD Ulusal Kasırga Merkezi, Meksika'nın 745 kilometre güneybatısında bulunan İvo tropik fırtınasının saatte 57 kilometre hıza sahip rüzgarlar taşıdığını, önümüzdeki günlerde de hız kazanarak bir kasırgaya dönüşebileceğini açıkladı.
Kasırga merkezinin açıklamasında, İvo'nun, sahile doğru yönelmesinin ve gelecek hafta başında Meksika'nın Baja California kesimine vurmasının beklendiği bildirildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.