BM'nin Sitesi Hack'lendi

Birleşmiş Milletler'in (BM) resmi internet sitesi dün, aralarında en az bir Türkün de bulunduğu internet korsanları tarafından "hack'lendi".Korsanlar, BM'nin "www.un.org/news/ossg" adresli internet sitesinde, BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon'un açıklamaları

BM'nin Sitesi Hack'lendi

Birleşmiş Milletler'in (BM) resmi internet sitesi dün, aralarında en az bir Türkün de bulunduğu internet korsanları tarafından "hack'lendi".

Korsanlar, BM'nin "www.un.org/news/ossg" adresli internet sitesinde, BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon'un açıklamaları için ayrılan bölüme, "Hey İsrail ve ABD, çocukları ve diğer insanları öldürmeyin. Sonsuza kadar barış. Savaşa hayır" yazılı bir mesaj bıraktı.

 Mesajda, sitenin, "kerem 125, M0sted ve Gsy" kod adlı korsanlar tarafından "hack'lendiği" belirtildi. Aynı mesaj, Ban Ki-moon'un sözlerinin yer aldığı başka internet sitelerinde de yayımlandı.

AFP ajansı, bu grubun daha önce başka internet sitelerine yaptıkları saldırıların, aralarından en az birinin Türk olduğu izlenimini uyandırdığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya