Bizdekilere örnek olsun

Olympic Marsilyalı 5 taraftar, ezeli rakipleri Paris St Germainli futbolseverler ile yaşadıkları tartışma sırasında, polisin yaralanmasına sebep olduğu gerekçesiyle Fransa mahkemesi tarafından 18 aya kadar varan hapis cezalarına çarptırıldı. Aralarında 11

Bizdekilere örnek olsun
Olympic Marsilyalı 5 taraftar, ezeli rakipleri Paris St Germainli futbolseverler ile yaşadıkları tartışma sırasında, polisin yaralanmasına sebep olduğu gerekçesiyle Fransa mahkemesi tarafından 18 aya kadar varan hapis cezalarına çarptırıldı.

Aralarında 11 polis memurunun da bulunduğu 20 kişinin yaralandığı olaylar 25 Ekim'de meydana gelmişti.

Mahkeme, yaşları 18 ile 25 arasında değişen 5 sanığın, 3 aydan 18 aya kadar hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı. Konuyla ilgili başka detay verilmezkenMarsilya ile Paris St. Germain taraftarları arasındaki bu gerginlik, ezeli rakiplerin Fransa ligi Ligue 1'deki karşılaşmasının başkent ekibinin 3 oyuncusunun domuz gribine sebep olan H1N1 virüsü kaptığı gerekçesiyle iptal edilmesi sonrasında patlak vermişti.

2 ezeli rakip arasındaki mücadele bu cuma oynanacak

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler