Bir gemi daha serbest bırakıldı

Yetkililer, mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti, ancak ne kadar fidye ödendiğine ilişkin ayrıntı vermedi. Geminin kaptanı Prabhat Goel'in eşi Seema Goel, Hindistan haber ajansına, geminin 4 ya da 5 gün içinde Mumbai'de olmasının beklendiği

Bir gemi daha serbest bırakıldı
Yetkililer, mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti, ancak ne kadar fidye ödendiğine ilişkin ayrıntı vermedi.
Geminin kaptanı Prabhat Goel'in eşi Seema Goel, Hindistan haber ajansına, geminin 4 ya da 5 gün içinde Mumbai'de olmasının beklendiğini söyledi.

Somalili korsanlar, bir Japon şirketine ait, Panama bandıralı ve içinde 23 kişilik mürettebatı olan 20 bin tonluk bir kargo gemisini de kaçırmıştı.

RUS SAVAŞ GEMİSİ SUUDİ GEMİSİNİ KORSANLARDAN KURTARDI
Dünyanın en tehlikeli "modern korsan yatağı" haline gelen Aden Körfezi'nde Rus savaş gemisi, Suudi Arabistan bandıralı "Rabih" şilebini korsan saldırısından kurtardı.
Rus donanması sözcüsü Albay İgor Dygalo, korsanların "hücumbotlarla gemiye saldırmaya yeltendiklerini" söyledi, ayrıntılı açıklama yapmadı.

Kızıldeniz-Babülmendep Boğazı'ndan Hint Okyanusu'na açılan Aden Körfezi, 1 yıldır Somalili korsanların yuvası haline geldi ve iki Türk gemisi de saldırıya uğradı. Bölgeyi artık NATO ve Rus gemileri korumaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya