Bir elinde kılıç diğer elinde kesik kafa..!

Hindistan’da 29 yaşındaki Mehtab Alan adlı genç, bir başkası ile evlilik dışı ilişkisi olduğunu iddia ettiği kardeşinin kafasını kesti. Bir elinde kılıç diğer elinde kesik kafa ile karakola giden Alan'ı görenler dehşet içinde kaldı.14 yaşında evlendirilen

Bir elinde kılıç diğer elinde kesik kafa..!

Hindistan’da 29 yaşındaki Mehtab Alan adlı genç, bir başkası ile evlilik dışı ilişkisi olduğunu iddia ettiği kardeşinin kafasını kesti. Bir elinde kılıç diğer elinde kesik kafa ile karakola giden Alan'ı görenler dehşet içinde kaldı.

14 yaşında evlendirilen Nilofar Bibi'nin bir başkası ile ilişkisi olduğunu idda eden Alan, kardeşini kılıç ile öldürdükten sonra elinde suç aleti ve kardeşinin kesik başı ile karakola giderek teslim oldu.
 
Saçlarından tuttuğu kardeşinin başı ve kılıç ile halkın arasından geçen adamı görenler gözlerine inanamadı. Karakolda ifadesi alınan Alan'a çıkarıldığı mahkemece 14 yıl hapis cezası verilirken Alan'ın mahkemede 'Ailemin onurunu korudum' dediği belirtildi
 
Alan'ın elinde kılıç ve kesik baş ile karakola doğru yürüdüğü o dehşet anları ise vatandaşlarca cep telefonuna kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler