Bir Aileyi Diri Diri yaktılar

ABD'de zengin bir doktorun evine giren hırsızlar, inanılmaz bir soygundan sonra binayı ateşe verdi.

Bir Aileyi Diri Diri yaktılar

ABD'de zengin bir doktorun evine giren hırsızlar, inanılmaz bir soygundan sonra binayı ateşe verdi. Doktor kurtuldu ama karısı ve iki kızı yanarak öldü

Connecticut eyaletinde önceki gün yaşananlar Amerikalılar'ın zihninden uzun süre silinmeyecek. Ülkenin en zengin kişilerinin yaşadığı Cheshire banliyösünde sabah iki genç Doktor William Petit'in evine girdi. Burada doktoru ve iki kızı Heyley (17) ile Michaela'yı (11) bağladılar.

Hırsızlardan biri evde nöbet tuturken diğeri doktorun karısı Jennifer'ı alarak bankaya gitti. 48 yaşındaki kadın, hırsızın isteği üzerine hesaplarındaki tüm parayı çekti. İddialara göre bu sırada veznedara “Ailem evde esir tutuluyor” diyen bir kağıt vermeyi başardı. Ancak polisler eve geldiğinde artık çok geçti. Eve döndüklerinde hırsızlar Jennifer'ı da bağladı.

 Daha sonra bütün evi ateşe verdiler. Kapıdan çıkıp ailenin arabasıyla kaçmaya çalışırken ilk polis aracı karşılarına çıktı. Buna çarpıp kaçan hırsızlar biraz ileride barikat kuran iki polis aracına daha çarptı. Böylece 3 otomobili hurdaya çevirdiler ama kendi araçları da bozulunca yakalandılar. Ancak çoktan alev alev yanan evde iş işten geçmişti. Doktor evden ufak bir yarayla çıkmayı başardı ama eşi ile iki kızı yanarak can verdi. Hırsızlar idamla yargılanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya