Bıçakla cinsel organını kesip camdan attı!

İngiltere'de yaşayan 19 yaşındaki genç yüksek dozda uyuşturucu aldıktan sonra annesi bıçakladı ve daha sonra kendi penisini keserek kanlar içinde pencereden aşağı fırlattı.İngiltere'de yaşanan bir uyuşturucu vakkası görenleri şaşkına çevirdi.Brighton'da y

Bıçakla cinsel organını kesip camdan attı!

İngiltere'de yaşayan 19 yaşındaki genç yüksek dozda uyuşturucu aldıktan sonra annesi bıçakladı ve daha sonra kendi penisini keserek kanlar içinde pencereden aşağı fırlattı.

İngiltere'de yaşanan bir uyuşturucu vakkası görenleri şaşkına çevirdi.

Brighton'da yaşayan 19 yaşındaki genç mephedrone ve diğer adıyla meow meow olarak bilinen parti uyuşturucusundan yüksek dozda alınca kendinden geçti.

Bilinci yerinde olmayan çılgın gencin mutfaktan bir bıçak alarak salonda oturan annesini bıçakladığı ve daha sonra kendi penisi kestiği iddia edildi.

PENİSİ KESİP ATTI

Görgü tanıklarının verdiği ifadelere göre yarıçıplak bir şekilde odasının camına çıkan genç kasık bölgesi ve elleri kanlar içerisinde bir müddet durduktan sonra elinde duran penisini camdan aşağı fırlattı. Kanlar içerisinde salonda yatan 46 yaşındakı annenin polisi araması üzerine olay yerine hemen gelen görevliler anneyi ve oğlunu Brighton'daki Royal Sussex Şehir Hastanesi'ne götürdükleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya