Beyaz Saray'da alarm...

Patlama sesine benzediği ifade edilen ‘yüksek gürültü’nün ardından Başkan Obama Beyaz Saray’dan bir süre ayrılmadı. Başkan Barack Obama için Beyaz Saray’ın güney bahçesinde başkanlık helikopteri ‘Marine One’ bekletiliyordu. Ancak gürültü sebebiyle program

Beyaz Saray'da alarm...
Patlama sesine benzediği ifade edilen ‘yüksek gürültü’nün ardından Başkan Obama Beyaz Saray’dan bir süre ayrılmadı.
 
Başkan Barack Obama için Beyaz Saray’ın güney bahçesinde başkanlık helikopteri ‘Marine One’ bekletiliyordu. Ancak gürültü sebebiyle programı 30 dakika kadar aksayan Obama, karayolu ile Joint Base Andrews Naval Askeri Havaalanı’na gitti. Obama buradan uçak ile Alabama’ya geçecek. 
 
Gürültünün ardından Obama'yı takip edecek basın mensupları Beyaz Saray'daki basın odasına geri gönderildi ve odanın kapısı kilitlendi. Beyaz Saray’a giriş çıkışlar da durduruldu. 
Söz konusu gelişmeden birkaç dakika sonra Beyaz Saray yakınlarında hediyelik eşya satılan bir stantta yangın çıktığı görüldü. Yangının görüntüleri sosyal medyada hızla yayılıyor. 
 
Beyaz Saray'dan basın mensuplarına gönderilen e-maillerde gürültünün sebebinin stantta çıkan yangın olduğunun tahmin edildiği belirtildi. Yapılan araştırmaların ardından durumun normale döndüğü belirtildi.
 
Ayrıca Başkan Obama ve ailesini korumak ile görevli Gizli Servis'in Beyaz Saray yakınlarına park eden bir araç üzerinde inceleme yapması dikkat çekti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler