Beşar Esad'dan yeni açıklama

 Suriye resmi ajansı SANA'nın haberine göre, Esad, BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El-Ahdar el-İbrahimi'yi kabulünde yaptığı konuşmada, bütün Suriyelilerin isteklerine dayalı gerçekçi ve ciddi diyalog çabalarının devam ettiğini belirterek, "Bağı

Beşar Esad'dan yeni açıklama

 

Suriye resmi ajansı SANA'nın haberine göre, Esad, BM ve Arap Birliği Suriye Özel Temsilcisi El-Ahdar el-İbrahimi'yi kabulünde yaptığı konuşmada, bütün Suriyelilerin isteklerine dayalı gerçekçi ve ciddi diyalog çabalarının devam ettiğini belirterek, "Bağımsızlık ve tarafsızlık ilkelerine bağlı kalınması koşuluyla ülkedeki krizin çözümüne katkı sağlayacak ve her türlü çabaya tam destek vereceğiz" dedi.
 
İbrahimi de ülkenin stratejik konumu, demografik zenginliği ve krizin tüm bölgeye etkisi bakımından en kısa zamanda çözüm bulmak için tüm tarafların çabalarını birleştirmeleri gerektiğine vurgu yaparak, çözümün sadece ve sadece Suriyelilerden geleceğine işaret etti.
 
İbrahimi ile Esad'ın görüşmesine, Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Cumhurbaşkanı Siyasi Danışmanı Büseyna Şaban, Dışişleri Bakan yardımları Faysal Mikdat ve Ahmet Arnus'un yanı sıra Dışişleri Bakanı Basın Sözcüsü Cihat Makdisi de katıldı.  (

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya