"Ben hırsız değilim"

Rize’de bir ay içerisinde soyulan 9 okulla ilgili polis tarafından başlatılan çalışma ile geçtiğimiz günlerde gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Muammer Koçumoğlu (29) Rize Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan aldığı belgeler ile suçsuzluğunu kanıtladı.Edini

"Ben hırsız değilim"

Rize’de bir ay içerisinde soyulan 9 okulla ilgili polis tarafından başlatılan çalışma ile geçtiğimiz günlerde gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Muammer Koçumoğlu (29) Rize Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan aldığı belgeler ile suçsuzluğunu kanıtladı.


Edinilen bilgiye göre, Rize’de son bir ay içerisinde 9 farklı okul soyularak bu okullardan bol miktarda elektronik malzeme çalınmıştı. Olayla ilgili olarak harekete geçen polis olayların zanlısı olarak T.M (24) ve Muammer Koçumoğlu isimli iki kişiyi gözaltına alarak hırsızlık suçlaması ile Adliyeye sevk etmişti. Zanlılardan T.M. hırsızlık yaparken okulları tercih etmesine neden olarak geçmişte tartıştığı lise müdürünü gerekçe gösterince konu medyada yer almıştı.


T.M ile birlikte adliyeye sevk edilen Muammer Koçumoğlu’nun da basında hırsızlık zanlısı olarak fotoğrafları yer aldı. Ancak hakim karşısına çıkan Koçumoğlu, suçsuz olduğu anlaşılarak serbest bırakıldı.

T.M. ise hırsızlık yaptığı delillere dayandırılınca tutuklandı. Koçumoğlu bunun ardından Rize Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan suçsuz olduğuna dair bir belge ve sabıka kaydı alıp yeniden basın karşısına çıkarak “Ben hırsız değilim” dedi.
Muammer Koçumoğlu yaptığı açıklamada, “T.M’yi eskiden tanırdım. Ziyaretime geldi. Bir süre buralarda kaldı. Zaman zamanda yanıma uğradı. Bu işleri yaptığını bilmiyordum. Onunla birlikte beni de gözaltına aldılar. Hiçbir suçum ve olayla ilgili bilgim olmamasına rağmen gazetelerde ve internet sitelerinde fotoğrafım çıktı. Mahkemede suçsuzluğum ispatlandı. Ben hırsız değilim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler