Bebeğine 'hashtag' adını verdi

Sosyal medya devriminden etkilenen ailelere bir yenisi eklendi. Bir aile “Hashtag” ismini koyduğu bebeklerinin fotoğrafını Facebook’ta yayınladı.Yeni doğan bebeklerinin fotoğrafını Facebook’ta paylaşan Jameson ailesi bebeğe verdikleri isimle internette en

Bebeğine 'hashtag' adını verdi

Sosyal medya devriminden etkilenen ailelere bir yenisi eklendi. Bir aile “Hashtag” ismini koyduğu bebeklerinin fotoğrafını Facebook’ta yayınladı.

Yeni doğan bebeklerinin fotoğrafını Facebook’ta paylaşan Jameson ailesi bebeğe verdikleri isimle internette en çok konuşulanlar arasına girdi.

“Hashtag” (Twitter'da popüler olan konuları ve anahtar kelimeleri belirtmek için kullanılan etiketler) bebeğin annesi takipçilere şu sözlerle seslendi: “'Hashtag Jameson dün gece 10’da doğdu. Bebeğim 3,6 kilo ağırlığında. Ben onu çok seviyorum.”

Daily Mail gazetesinin haberine göre Facebook’ta yayınlanan fotoğraf internette binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Geçtiğimiz yıl Mısır’da Gamal İbrahim kızına “Facebook” ismi vermiş ve sosyal medyanın insanların hayatında yarattığı etkinin boyutlarını gözler önüne sermişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler