Bebeği sıçan yedi!

Şok eden olay! Evde bırakılan bebek sıçanlar tarafından yendi. Anne eve döndüğünde korkunç manzarayla karşılaştı.

Bebeği sıçan yedi!
Dünyanın farklı bir çok ülkesinde şok etkisi yaratan olayda ikiz bebek sahibi olan 26 yaşındaki kadın gece eğlenmek için bebeklerden erkek olanı yanına alıp, kız bebeğini yatağında bıraktı. Sabaha karşı alkollü bir şekilde eve dönen kadın hayatının en kötü manzarasıyla karşılaştı. Kanlar içindeki yatakta bebeğinden arta kalan sadece ceset parçalarıydı. Çığlıklar atarak ağlamaya başlayan kadının sesine komşuları yetişti.

Görgü tanıklarından biri dehşet verici olayı şu sözlerle anlatı: "Zavallı bebeğin dili, gözleri ve parmakları kemirgenler tarafından yenmişti. Küçük bedeninin bazı parçaları kayıptı.  Cesedin kalan kısmında dev sıçanların ısırık izleri ve yaralar olduğunu fark ettik. Bu kadın hapiste çürümeli, annelik yapmasına izin verilmemeli." 

Gözaltına alınan anne önümüzdeki yıl mahkemeye çıkarılacak. İkiz bebeklerden hayatta olan erkek bebek babasının gözetimine verildi. 28 yaşındaki baba "Çocuklarımın annesi eski sevgilim. Kızımızı evde bırakıp eğlenmeye gitmiş. Eve geldiğinde ise kızımı o halde bulmuş" dedi. Kadının sorumsuzluğuna komşuarında tepki yağdı. Aynı mahalledeki kişiler kadının sürekli partilerde olduğunu ve çocuklarıyla hiç ilgilenmediğini söyledi.

Benzer bir olay 2011 yılında CApe Town'da yaşanmıştı. 3 yaşındaki Lunathi Dwatwa yerde anne babasının yanında uyurken fareler tarafından yenmişti.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler