BDP Meclise bakın kimi önerdi!

Meclis protestosunu sona erdirip yemin eden BDP, "tutukluluğu" nedeniyle Meclis'te yemin ettirilmeyen milletvekilleri için de "komisyon formülü"nü devreye soktu.Protestosunu sona erdirip yemin eden BDP, "tutukluluğu" nedeniyle Meclis'te yemin ettirilmeyen

BDP Meclise bakın kimi önerdi!

Meclis protestosunu sona erdirip yemin eden BDP, "tutukluluğu" nedeniyle Meclis'te yemin ettirilmeyen milletvekilleri için de "komisyon formülü"nü devreye soktu.

Protestosunu sona erdirip yemin eden BDP, "tutukluluğu" nedeniyle Meclis'te yemin ettirilmeyen milletvekilleri için de "komisyon formülü"nü devreye soktu. BDP yönetimi, TBMM Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeliği için halen tutuklu olan Şırnak Milletvekili Selma Irmak'ın adını bildirerek bir ilke imza attı. BDP Grup Başkanvekili Hasip Kaplan, Meclis Başkanlığı'nın tutuklu milletvekillerinin "yemin" sorununu çözmesi için hiçbir adım atmadığını iddia ederek,"Tutuklu milletvekillerine yemin ettirmeme, yasal değil, idari bir tasarruftur. Bundan sonrasıyla Meclis Başkanlığı uğraşsın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler