Batsın artık bu Yunanistan!

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Londra'nın muhafazakar partili Belediye Başkanı Boris Johnson'un Yunanistan'da süren mali krizle ilgili önerisini manşetine taşıdı. Johnson, makalesinde İngiltere'nin Yunanistan'a verilecek ikinci bir kurtarma paketine ka

Batsın artık bu Yunanistan!

İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Londra'nın muhafazakar partili Belediye Başkanı Boris Johnson'un Yunanistan'da süren mali krizle ilgili önerisini manşetine taşıdı. Johnson, makalesinde İngiltere'nin Yunanistan'a verilecek ikinci bir kurtarma paketine katkıda bulunmayı reddetmesi gerektiğini savundu. Johnson'a göre Yunanistan'ın borçlarını zamanında ödeyemez hale gelip Euro'dan ayrılmasına izin verilmeli.

Londra Belediye Başkanı, Avrupa para birimi Euro'nun mevcut sorunlarının mali krizi daha da alevlendirdiğini savundu.

'NE KADAR ÇABUK O KADAR İYİ'
Johnson yazısında şu görüşü savundu:

"Avrupa hükümetleri yıllardır üye bir ülkenin Euro'yu terketmesinin bir çılgınlık olduğunu söyleyegeldiler. Ama bu kaçınılmaz gibi görünüyor ve ne kadar çabuk olursa o kadar iyi. Yunanistan, yeni bir drahmiyle yepyeni bir ekonomik kimlik kazanacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya