Başkan makamında öldürüldü

Kirovsk Soruşturma Komitesi tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı İlya Kelmanzon'un ve yanında bulunan kentteki özel bir şirketin müdürü Sergey Makimov'un başkanlık makamında kimliği belirsiz bir kişi tarafından öldürüldüğü kaydedildi. Yetkilile

Başkan makamında öldürüldü
Kirovsk Soruşturma Komitesi tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkanı İlya Kelmanzon'un ve yanında bulunan kentteki özel bir şirketin müdürü Sergey Makimov'un başkanlık makamında kimliği belirsiz bir kişi tarafından öldürüldüğü kaydedildi.

Yetkililer, saldırganın iki kişiyi öldürdükten sonra silahı kafasına dayayarak intihar ettiğini belirtti. Olayla ilgili olarak Moskova'dan bir soruşturma ekibinin kente gönderildiği bildirildi.

Rusya'da belediye başkanlarına yönelik suikastlar sık sık yapılırken, en son yine Murmansk bölgesindeki Kandalakşa kenti Belediye Başkanı Nina Varlamova öldürülmüştü.

Geçen yıl kasım ayında Kuzey Osetya'nın başkenti Vladikavkaz'ın Belediye Başkanı Vitali Karayev, makam aracındayken keskin bir nişancı tarafından kalbinden vurulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya