Bakanın cinsel hayatı incelenmiş

ABD’nin yeni yayınlanan belgelerinde yer alan ilginç anekdotlardan bazıları şöyle:İngiliz bir bakanla ilgili merkeze gönderilen memoda cinsel tacizden suçlandığı belirtiliyor ve “kadınlar söz konusu olduğunda tazı gibi” benzetmesi yapılıyor. İsmi açıklanm

Bakanın cinsel hayatı incelenmiş

ABD’nin yeni yayınlanan belgelerinde yer alan ilginç anekdotlardan bazıları şöyle:

İngiliz bir bakanla ilgili merkeze gönderilen memoda cinsel tacizden suçlandığı belirtiliyor ve “kadınlar söz konusu olduğunda tazı gibi” benzetmesi yapılıyor. İsmi açıklanmayan bakanın evlilik problemleri yaşadığı da belirtiliyor. Washington ise yanıtında “biyografik bilgi vermekte mükemmelliyeti” övüyor. 

 Belgelere göre Amerikalı yetkililer eşcinsel Uluslararası Kalkınma Bakanı Alan Ducan ile Dışişleri Bakanı William Hague arasında ilişki olabileceği ihtimali üzerinde duruyordu, ikilinin bir dönem beraber yaşadığı da hatırlatılıyor.

ABD’nin Alman hükümetinde köstebeği varmış. Toplantılara not alıcı olarak katılan genç hırslı sekreter finans bakanını “kızgın yaşlı adam”, Merkel’i ise “risk sevmeyen biri” olarak tanımladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler