Bakanı yakan striptizci

Finlandiya'da bir erotik danscıya müstehcen mesajlar gönderdiği ortaya çıkan Dışişleri Bakanı İlkka Kanerva, koltuğuna veda etmek zorunda kaldı. Ulusal Koalisyon Partisi Başkanı ve Maliye Bakanı Jyrki Katainen, 60 yaşındaki Kanerva'nın artık kabinede göre

Bakanı yakan striptizci

Finlandiya'da bir erotik danscıya müstehcen mesajlar gönderdiği ortaya çıkan Dışişleri Bakanı İlkka Kanerva, koltuğuna veda etmek zorunda kaldı. Ulusal Koalisyon Partisi Başkanı ve Maliye Bakanı Jyrki Katainen, 60 yaşındaki Kanerva'nın artık kabinede görev yapamayacağını söyleyerek, “Çünkü göreve devam etmesi için gerekli güven ve genel saygıya artık sahip değil” dedi. Skandal, 29 yaşındaki dansçı Johanna Tukiainen'in, bakanın attığı mesajları Hymy dergisine satmasıyla ortaya çıkmıştı. Kanerva, mesajlarında “Nasıl bir yerde yapmak istersin? Egzotik bir yere ne dersin” demişti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler