Bak şu Obama'nın yaptığına

47 yaşındaki müstakbel başkanın, düzenli spor ve egzersiz sayesinde sıkılaşan karın kasları, ABD'de gündemin bir numaralı maddesini oluşturdu. Seçim kampanyası sırasında bile günlük egzersiz programından ödün vermeyen Obama, spora olan düşkünlüğü ile tanı

Bak şu Obama'nın yaptığına

47 yaşındaki müstakbel başkanın, düzenli spor ve egzersiz sayesinde sıkılaşan karın kasları, ABD'de gündemin bir numaralı maddesini oluşturdu.

Seçim kampanyası sırasında bile günlük egzersiz programından ödün vermeyen Obama, spora olan düşkünlüğü ile tanınıyor.

Obama'nın geçen yıl aynı dönemde çekilen mayolu fotoğrafında görülen fazla kilolarından da, hızlı geçen 2008'de kurtulduğu gözlendi.

İLK DEĞİL

Daha önce de değişik ülkelerden siyasetçiler mayolu fotoraflarıyla görüntülenmişti.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in geçen yıl Kamçatka gezisi sırasında çektirdiği üstsüz fotoğrafları, dünya kamuoyunda uzun süre manşetlerde kalmıştı.

Eski Amerikan başkanlarından Billl Clinton, Fransa lideri Nicolas Sarkozy ve İngiliz Muhafazakar Parti Başkanı David Cameron da, üstsüz şekilde objektiflere yakalanan siyasetçilerden.

BİZDE DE VAR

Ülkemizde de geçmiş yıllarda pek çok siyasetçi, fotoğrafçılara mayolu halde yakalanmıştı.

Bunlardan en ünlüleri arasında Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen yeralıyor. Spor aktivitelerine zaman ayırmayı ihmal etmeyen Bakan Tüzmen, geçtiğimiz yıllarda AKP'nin yaz kamplarında mayolu şekilde görüntülenmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler