Aykut Demir Sözleşme imzaladı

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Trabzonlu oyuncu Aykut Demir Trabzonspor'un kamp yaptığı Isparta'nın Davraz ilçesinde resmi sözleşmeye imza attı.Bilindiği gibi Aykut Demir bir süre önce Trabzonspor'un Davraz kampına katılarak takımla bi

Aykut Demir Sözleşme imzaladı

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Trabzonlu oyuncu Aykut Demir Trabzonspor'un kamp yaptığı Isparta'nın Davraz ilçesinde resmi sözleşmeye imza attı.

Bilindiği gibi Aykut Demir bir süre önce Trabzonspor'un Davraz kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başlamıştı.

Ünal Karaman imza töreninde yaptığı konuşmada ''Öncelikle böyle bir oyuncuyu bünyemize kazandırma geyretleri içi teşekkür ediyoruz. İnşallah Aykut kendi aşık olduğu renkler için çalışacak ve mücadele edecek Camiamız adına hayırlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Aykut Demir herkesin Ramazan'ını kutladığını belirterek; ''büyük bir camiaya geldim. Trabzonspor son yıllarda düşük bir performans sergilese de her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. İnşallah bende bu hedef adına elimden geleni yapıp takımıma gerekli katkıyı yapacağım. Trabzonspor benim için herzaman kapısını açık bıraktı. Ancak ben Avrupa'da doğup büyüdüğüm için doğru zamanı bekledim ve şuanın doğru zaman olduğunu düşünüyoprum. Trabzonspor'a en iyi zamanda gelidiğimi düşünüyorum. Üstüne koyarak çalışarak hem Trabzonspor için hemde benim için iyi olacağına inanıyorum'' dedi.

foto.20130709122809.jpg

Aykut lakabının neden komando olduğu surusu üzerine ''disiplinli çalışmayı severim biraz da milliyetçi duygularım üst seviyede olduğu için bu lakabı bana taktılar'' ifadelerini kullandı.

REKABETTEN KAÇMAM

Aykut Demir takımdaki savuna oyuncuları arasındaki rekabet için  ''rekabet olacaktır, bundan kaçmam. İyi olan formayı alacatır bu durum hocanın belirleyeceği bir duurm. Ama ben kendime güveniyorum. Formayı almak içinde elimden geleni yapacağım'' dedi.

Trabzonspor taraftarına ne mesaj gönderirsin sorusu üzerine  Aykut Demir Trabzonspor taraftarı başkadır. Bizde küçüklüğümüzde Trabzonspor'u tutmuşuzdur. Trabzonsprun renkleriyle büyüdük. Ünal hocamızın da içinde olduğu yıllarda ki takımla büyüdük. Trabzonspor taraftarı takımı başarılı görmek ister. Bizde bunun için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya