Ayı dehşet saçtı! Ceset bu halde bulundu

Rusya'da ayı saldırısına uğrayan işçinin cesedi paramparça halde bulundu.

Ayı dehşet saçtı! Ceset bu halde bulundu

Ayılar, Rusya’nın kuzeyinde bir işçiyi parçalayarak öldürdü. Bölgede yaşayanlar havalimanlarına dahi giren ayılardan dolayı dehşete düştü.


Rusya’nın kuzeyindeki Yamalo-Nenets Özerk Okrugu’nda bir petrol işçisinin cesedi, ayılar tarafından parçalanmış halde bulundu. Ayıların geri döndüklerinde bulabilmek için cesedi ağaç dallarıyla kapladıkları görüldü.

Rus Tenis yıldızı Maria Şarapova’nın doğduğu Nyagan’da da yakın zamanda büyük bir ayı vuruldu. Ayının vurulmadan önce iki hafta boyunca Nyagan Havalimanı’nın pistinde dolaşması, yolcuları ve çalışanları dehşete soktu.

Ayıların kış uykusu öncesi yağ depolamaları gerektiği için, komşu Khanti-Mansi bölgesinde yetkililer uyarılarda bulunmuştu. Şimdiye kadar en az 15 kişi, ayılardan korunmak için güvenlik görevlilerine imdat çağrısında bulundu.

Ayı dehşet saçtı! Ceset bu halde bulundu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya