Ay Büyükelçiliği Kapandı

Çin'de bir süre önce 'ayda arazi satma' iddiasıyla gündeme oturan 'Ay Büyükelçiliği' adlı şirket, CEO'sunun banka borçlarından dolayı kapatıldı.Çin resmi haber ajansı Xinhua'nın haberine göre, Çin'in Hebei Eyaletindeki bir yerel mahkeme 'Ay Büyükelçiliği'

Ay Büyükelçiliği Kapandı

Çin'de bir süre önce 'ayda arazi satma' iddiasıyla gündeme oturan 'Ay Büyükelçiliği' adlı şirket, CEO'sunun banka borçlarından dolayı kapatıldı.

Çin resmi haber ajansı Xinhua'nın haberine göre, Çin'in Hebei Eyaletindeki bir yerel mahkeme 'Ay Büyükelçiliği' adlı şirketin kapatılmasına karar verdi. Mahkeme alınan karara sebep olarak şirketin CEO'su olan Li Jie'nin bankadan çektiği krediyi 10 yıldır ödememesini gösterdi.

Haberde söz konusu şirket ofisine haciz konduğu ve 200 bin dolara satıldığı bildirildi. Şirket Hebei eyaletindeki bir emlak şirketi tarafından alınırken CEO olduğu söylenen Li Jie ise ofisi 1999 yılında şimdi satılan fiyattan çok daha pahalıya satın aldığını söyleyerek mahkemeye itiraz edeceğini söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya