Arafat hakkındaki o iddia ne?

El Fetih’in üst düzey yetkililerinin dün yayımladığı bir raporda, Dahlan’ın, Paris’teki hastanede tedavi gören Arafat’a ilaç süsü verilmiş zehir gönderdiği ileri sürüldü. Bu iddiayı doğrulayacak bir delil gösterilmedi ancak, Dahlan’ın Arafat’ın korumaları

Arafat hakkındaki o iddia ne?

El Fetih’in üst düzey yetkililerinin dün yayımladığı bir raporda, Dahlan’ın, Paris’teki hastanede tedavi gören Arafat’a ilaç süsü verilmiş zehir gönderdiği ileri sürüldü. Bu iddiayı doğrulayacak bir delil gösterilmedi ancak, Dahlan’ın Arafat’ın korumalarına zehirin konulduğu şişeyi yakmaları talimatı verdiği iddia edildi.

Raporda, yine herhangi bir kanıt gösterilmeden, Dahlan’ın ABD’nin Filistin’e gönderdiği 300 milyonluk yardıma el koyduğu öne sürüldü. Dahlan ise Dubai’den telefonla yaptığı açıklamada, suçlamaları reddederek “Bunların Arafat kanına eli bulaşmış İsrail’i aklamaktan başka işe yaramadığını” söyledi. Dahlan “Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas benimle kavga etmek yerine bağımsızlık için hazırlansaydı şimdi kazanmış olurduk” dedi. El Fetih, haziran ayında Dahlan’ı partiden ihraç etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya