Arabada unutulan bebek öldü

Danimarka'da bir baba kızını yuvaya bırakmayı unuttu. Arabayı parkedip işe gitti. Akşama kadar çalıştı... Döndüğünde kızı ölmüştüDanimarka'da bir yaşındaki kızını arabasında bebek koltuğunda unutup işine giden baba, küçük çocuğun ölümüne neden oldu.Danima

Arabada unutulan bebek öldü

Danimarka'da bir baba kızını yuvaya bırakmayı unuttu. Arabayı parkedip işe gitti. Akşama kadar çalıştı... Döndüğünde kızı ölmüştü

Danimarka'da bir yaşındaki kızını arabasında bebek koltuğunda unutup işine giden baba, küçük çocuğun ölümüne neden oldu.

Danimarka Haber Ajansı Ritzau'nun haberine göre, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ın kuzeyindeki Lyngby'de polisler, dün akşama doğru bir arabada bebek koltuğundaki bebeği ölü buldu.

Danimarka polisinin yaptığı araştırmaya göre küçük kızı sabah saatlerinde yuvaya bırakmak için evden çıkan 29 yaşındaki baba, kızını arabada unuttu. Arka koltukta bebek koltuğunda oturan küçük kızı dalgınlıkla arabada bırakıp, arabasını da iş yerinin önüne park eden baba, akşama kadar çalıştı. Kapalı arabada, sıcağın da bastırmasıyla bebek hayatını kaybetti.

Her şeyden habersiz annenin ise akşam saatlerinde bebeğini almak için yuvaya gittiğinde çocuğun yuvada olmadığını öğrendiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya