Annesini öldürdü ifadesi şok etti!

Rusya'nın konuştuğu cinayetin ardından cinayeti işleyen Rus milyarderin oğlu İgor Sosin olay yerine götürüldü ve olayı en ince ayrıntısına kadar anlattı.   Annesini kendisiyle birlikte olmak istediği için içindeki şeytanı çıkartmak amacıyla boğduğunu söyl

Annesini öldürdü ifadesi şok etti!
Rusya'nın konuştuğu cinayetin ardından cinayeti işleyen Rus milyarderin oğlu İgor Sosin olay yerine götürüldü ve olayı en ince ayrıntısına kadar anlattı.
 
Annesini kendisiyle birlikte olmak istediği için içindeki şeytanı çıkartmak amacıyla boğduğunu söyleyen Egor Sosin, korkunç cinayeti olay yerinde an be an polislere anlattı.
Rusya geçtiğimiz yıl Aralık ayında milyarder işadamı İgor Sosin'in eski eşi Anastasya Novikova Sosina'nın oğlu tarafından korkunç şekilde öldürüldüğü cinayetin şokunu yaşıyor. Tataristan’da lüks bir otelde gerçekleşen cinayeti itiraf ettikten sonra olay yerine getirilen Sosin annesini nasıl vahşice öldürdüğünü canlandırdı.
 
Egor Sosin, Kazan kentindeki bir otel odasında işlediği cianeyet için "Yaklaşık yarım saat boyunca annemi boğdum. Öldüğünden emin olduktan sonra, üzerine oturup tüm gücümle yüzünü yumruklamaya başladım. En az 20 kere vurdum." Dedi.
 
Polis Anastasia Novikova-Sosina’nın cesedini bulduğu sırada, annesini öldürmekle suçlanan Yegor üzerinde sadece iç çamaşırıyla otelin koridorlarında yürürken yakalanmıştı.
 
Rus medyası Anastasia Novikova-Sosina’nın oğlunu tedavi için Kazan’a getirdiğini belirtimişti. Genç Sosin ise annesinin kendisine bazı ilaçlar verdiğini ve bu sebeple halüsinasyon gördüğünü iddia ediyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler