Ameliyat esnasında selfie çekince...

Ameliyat esnasında işlerine ara veren sağlık ekibinin çektirdiği fotoğraflar internete yüklenince ekip Çin’de tepkilerin hedefi haline geldi.İnternette kısa sürede paylaşım rekorları kıran selfie'ler, ameliyatı gerçekleştriren doktorve hemşirelere pahalıy

Ameliyat esnasında selfie çekince...

Ameliyat esnasında işlerine ara veren sağlık ekibinin çektirdiği fotoğraflar internete yüklenince ekip Çin’de tepkilerin hedefi haline geldi.

İnternette kısa sürede paylaşım rekorları kıran selfie'ler, ameliyatı gerçekleştriren doktorve hemşirelere pahalıya patladı. Yapılan açıklamada, fotoğraf karesinde yer alan personelin işlerine son verildiği duyuruldu.

Çin medyasına göre, Ağustos ayında çekilen bu fotoğraf geçtiğimiz günlerde internete sızdırıldı ve kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Resmi makamlar söz konusu fotoğrafların medikal prosedürleri ihlal ettiğinin, kurumlar hakkında olumsuz bir intibanın oluşmasına sebep olduğunun altı çizildi ve hastanenin özür dilemesini talep etti.

İşte o fotoğraf

ameliyat_esnasinda_selfie_cekince_1419439941_1316.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler