Almanya'da PKK üyesi 2 kişi tutuklandı

PKK'ya üye iki kişi kürtleri tahrik etmek ve tehdit ederek para toplamak suçlarından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Almanya Federal Başsavcılık, başkent Berlin ve Bremen kentlerinde PKK terör örgütüne üye 2 kişinin tehditle para toplamak ve

Almanya'da PKK üyesi 2 kişi tutuklandı

PKK'ya üye iki kişi kürtleri tahrik etmek ve tehdit ederek para toplamak suçlarından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Almanya Federal Başsavcılık, başkent Berlin ve Bremen kentlerinde PKK terör örgütüne üye 2 kişinin tehditle para toplamak ve Kürtleri tahrik etmek suçlarından tutuklandığını duyurdu. Tutuklananlardan 52 yaşındaki Ali D.’nın PKK Bremen sorumlusu olduğu, Cem A.’nın ise Berlin’de tutuklandığı ve ikilinin uzun zamandır takip edildiği bildirildi. Tutuklananların evlerinde yapılan aramalarda suç teşkil eden çok sayıda dokümana da el konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler