Almanya'da bir yangın daha
Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde bulunan Gelsenkirchen kentinde dün gece bir binada çıkan yangında 7 Türk vatandaşı yaralandı.Gelsenkirchen polisi, Türk ve Almanların oturduğu binanın bodrum katında çıkan yangında yaralanan 5'i çocuk 7 Türk vata
Yayınlanma:
Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde bulunan Gelsenkirchen kentinde dün gece bir binada çıkan yangında 7 Türk vatandaşı yaralandı.
Gelsenkirchen polisi, Türk ve Almanların oturduğu binanın bodrum katında çıkan yangında yaralanan 5'i çocuk 7 Türk vatandaşının, duman zehirlenmesinden dolayı ilk yardım ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığını belirtti.Polis, yangın nedeninin henüz belli olmadığını soruşturmanın başlatıldığını kaydetti.
Binada oturan yaklaşık 30 Türk ve Alman vatandaşı da yangın sırasında itfaiye ekipleri tarafından merdivenle tahliye edildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.