Almanya Türk kızları konuşuyor

Almanya'nın popüler Pro 7 kanalının düzenlediği Popstar yarışmasında elemeleri geçerek Amerika'nın Las Vegas kentindeki finallere gitmeye hak kazanan Türk kızları Elif ve Esra dikkatleri üzerlerinde topladı. Almanya Türk kızı Elif'i konuşuyor Bild gazetes

Almanya Türk kızları konuşuyor
Almanya'nın popüler Pro 7 kanalının düzenlediği Popstar yarışmasında elemeleri geçerek Amerika'nın Las Vegas kentindeki finallere gitmeye hak kazanan Türk kızları Elif ve Esra dikkatleri üzerlerinde topladı.

Almanya Türk kızı Elif'i konuşuyor

Bild gazetesinin "Elif Almanya'yı büyüledi" başlığını kullandığı 16 yaşındaki Elif yarışmaya Berlin'den katıldı. Gitar çalabilen Elif aynı zamanda beste yapıyor. Yarışmanın favorisi olarak gösterilen Elif hakkında Alman medyasında bugüne kadar çok sayıda haber çıktı. Türk kızı Elif'in kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluştu. İnternetteki video paylaşım sitesi Youtube'deki videosu hergün binlerce kişi tarafından izleniyor.

Paris'e düzenlenen bir okul gezisine katıldığı sırada dişi kırılan Elif güzelliği ve sempatik tavırlarıyla da büyük beğeni topluyor.Almanya'daki ön eleme ve elemeleri kazanan Elif, 19 arkadaşı ile birlikte Las Vegas'a giderek buradaki finallerin ilk etabını da başarı ile tamamladı. İnanılmaz bir yetenek olarak nitelendirilen Elif'in gitarın yanı sıra piyano çaldığı ve rahat sempatik tavırları ile beğenildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya