Almanya Türk aileyi konuşuyor

Almanya'da Ekim ayında dünyaya gelen altız bebekler Alman medyasının ilgi odağı oldu. Alman televizyonunda çocuklar için düzenlenen yardım kampanyası için altız bebekler televizyona ve insanlar yardıma teşvik edildi. Bebeklerin dünyaya gelişinin fotoğrafl

Almanya Türk aileyi konuşuyor

Almanya'da Ekim ayında dünyaya gelen altız bebekler Alman medyasının ilgi odağı oldu.

Alman televizyonunda çocuklar için düzenlenen yardım kampanyası için altız bebekler televizyona ve insanlar yardıma teşvik edildi. Bebeklerin dünyaya gelişinin fotoğraflarını bugün yayınlayan Almanya'nın bulvar gazetesi Bild haberde, doğumu yaptıran doktor Prof. Dr. Joachim W. Dudenhausen'in görüşlerine yer vererek, altızlar dünyaya gelmeden önce ekibinin doğum için nasıl bir hazırlık yaptığını açıkladı.

Doktor Dudenhausen, "Eğer bebekler ikiden fazla ise doğum için en güvenli yol sezaryen yaptırmak. Normal doğumda sonradan gelen bebekler oksijen eksikliği çeker ve bu durum bebeğin hayatını tehlikeye atar" şeklinde konuştu.

Altızların annesi Roxana Temiz, Bild'e yaptığı açıklamada hamilelik sürecinin zor geçtiğini, "Hergün bir mücadele gibi geçti" dedi.

Türk baba ve Polonyalı anne bebeklerini, ilk olarak Aralık başında "Çocuklar İçin Bir Kalp" adlı programda ekranlar ile buluşturdu.
2'si erkek 4'ü kız olan, Ahmet, Adem, Esma, Rana, Zeynep ve Zehra'ya yardım için Noel öncesi yapılan bu kampanyada 15 milyon 105 bin 639 Euro bağış toplanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya