Alman basını gelişmeleri son dakika olarak veriyor

Alman Basını Türkiye sınırında düşürülen Rus uçağı ile ilgili haberleri son dakika gelişmesi olarak okuyucularına duyuruyor.  Welt Online: “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye tarafından Rus savaş uçağının düşürülmesini sert bir dille eleştirdi.

Alman basını gelişmeleri son dakika olarak veriyor

Alman Basını Türkiye sınırında düşürülen Rus uçağı ile ilgili haberleri son dakika gelişmesi olarak okuyucularına duyuruyor. 

Welt Online: “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye tarafından Rus savaş uçağının düşürülmesini sert bir dille eleştirdi. Putin pilotların kimseyi tehdit etmediğini ve uçağın düşürülmesinin iki ülke arasındaki ilişkiler açısından ciddi sonuçları olacağına dikkat çekti. Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu ise suçlamaları reddederek, Türk hava sahasının ihlal edilmesi halinde Türkiye’nin harekete geçme hakkı olduğunu belitti.”

Bild Online: “Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye sınırında Rus savaş uçağının düşürülmesiyle ilgili olarak Türkiye’yi hedef aldı. Putin Soçi’de yaptığı açıklamada,’ Bugün trajik olay Rus-Türk ilişkilerinde ciddi sonuçlar doğuracaktır. Bugün ne oldu tam olarak ne analiz edecek. Böyle bir olayın yeniden yaşanmasına seyirci kalmayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler