Alkollü Kadına Kocadan Gözaltı

ABD'nin Nevada eyaletinde alkollü araç kullanırken polis kontrolüne yakalanan bir kadın polis memuru, kendisi gibi polis olan kocası tarafından gözaltına alındı.Elko Free Press gazetesinin haberine göre, Nevada'nın Elko kentinde, geçen hafta sonunda bir r

Alkollü Kadına Kocadan Gözaltı

ABD'nin Nevada eyaletinde alkollü araç kullanırken polis kontrolüne yakalanan bir kadın polis memuru, kendisi gibi polis olan kocası tarafından gözaltına alındı.

Elko Free Press gazetesinin haberine göre, Nevada'nın Elko kentinde, geçen hafta sonunda bir resepsiyondan evine dönen Charlotte Moore'un (36) aracı, trafik kuralı ihlali gerekçesiyle durduruldu.

Aracı durduran kişi, Moore'un kocası olan Elko Şerif Yardımcısı Mike Moore'du. Charlotte Moore'un alkol testi uygulamasını reddetmesi üzerine kocası Mike Moore, polis arkadaşlarından takviye istemek zorunda kaldı.

Yapılan testte Charlotte Moore'un kanındaki alkol oranı izin verilen sınırın üzerinde çıktı.Charlotte Moore, yargı kararını verinceye dek açığa alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya