Aliyev'den Erdoğan'a Kutlama

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AK Parti'nin seçim başarısı dolayısıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kutlama mesajı gönderdi.

Aliyev'den Erdoğan'a Kutlama

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AK Parti'nin seçim başarısı dolayısıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a kutlama mesajı gönderdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı basın merkezinden yapılan açıklamaya göre, Aliyev mesajında, "Sayın Başbakan, aziz dostum, kardeşim" diye hitap ettiği Erdoğan'ı, "temelini attığı ve genel başkanlığını yürüttüğü Adalet ve Kalkınma Partisi'nin güven veren galibiyeti nedeniyle tebrik ettiğini" belirtti.

Aliyev mesajında şunları kaydetti: "Son derece demokratik ve şeffaf şeraitte yapılan bu seçimlerde partinizin kazandığı oylar, kardeş Türkiye'nin yükselmesi yolunda hayata geçirdiğiniz ileriye yönelik siyasete, çok başarılı faaliyetinize halkınızın yüksek kıymet ve büyük destek vermesinin ifadesidir. Bu zafer günlerinde sevincinizi paylaşır, kardeş Türkiye halkının refahı namına fedakar çalışmanızda size, Adalet ve Kalkınma Partisi üyelerine başarılar dilerim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya