Airasia uçağının ikinci kara kutusu bulundu

2 hafta önce 162 yolcusuyla birlikte Cava Denizi üzerindeyken olumsuz hava koşulları nedeniyle karayla irtibatı kesilen ve bir daha haber alınamayan Airasia uçağının geçtiğimiz günlere ilk kara kutusu bulunmuştu.HER İKİ KARA KUTU DA ANALİZE GÖNDERİLDİKayb

Airasia uçağının ikinci kara kutusu bulundu

2 hafta önce 162 yolcusuyla birlikte Cava Denizi üzerindeyken olumsuz hava koşulları nedeniyle karayla irtibatı kesilen ve bir daha haber alınamayan Airasia uçağının geçtiğimiz günlere ilk kara kutusu bulunmuştu.

HER İKİ KARA KUTU DA ANALİZE GÖNDERİLDİ

Kaybolan Airasia uçağına ait kokpit ses kayıtlarının olduğu ikinci kara kutu da bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer her iki kara kutunun da analize gönderildiğini ve bu sayede kazayla ilgili daha ayrıntılı bilgiler elde edebileceklerini ifade etti.

KUTUDA KONUŞMALAR YER ALIYOR

Yetkililer ayrıca, bulunan ikinci kara kutuda pilot, yardımcı pilot ve mürettebatın hava kontrol merkeziyle olan konuşmalarının yer aldığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya