Ahmedinejad'dan İsrail'e büyük tehdit

 İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, saldırı durumunda ''İran'ın, İsrail'in üzerine yürümeye hazır olduğunu'' belirtti.Kahire'de bulunan Ahmedinejad, Mısır'ın Mena ajansına verdiği demeçte, ''İran halkının, maceraya kalkışması durumunda İsrail'i ortada

Ahmedinejad'dan İsrail'e büyük tehdit

 

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, saldırı durumunda ''İran'ın, İsrail'in üzerine yürümeye hazır olduğunu'' belirtti.Kahire'de bulunan Ahmedinejad, Mısır'ın Mena ajansına verdiği demeçte, ''İran halkının, maceraya kalkışması durumunda İsrail'i ortadan kaldırmak için bu ülkenin üzerine yürümeye hazır olduğunu'' vurguladı.
 
''Siyonistler, İran'a saldırmayı umuyor, ancak İran'ın tepkisinden ve böyle bir saldırının sonuçlarından çok korkuyorlar'' diyen Ahmedinejad, ''savunma güçlerinin tüm saldırıları püskürtebilecek ve saldırıdan pişmanlık duydurabilecek düzeyde olduğunu'' ifade etti.
 
İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, seçimlerin ardından yeni yasama dönemi için parlamentonun resmi açılış töreninde yaptığı konuşmada, nükleer silaha sahip İran'ın İsrail ve dünya barışı için tehlike teşkil ettiği uyarısında bulunmuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler