Ağlayan bebeğini 14.kattan attı

Rusya'nın Nijni Novgorod kentinde modellik yapan bir kadın, 4 aylık bebeğini ağladığı için 14'üncü kattan aşağıya atarak öldürdü.Rus haber ajansı RİA Novosti'nin haberine göre; modellik yapan 27 yaşındaki Yekaterina Markovkina, dün gece ağladığı için raha

Ağlayan bebeğini 14.kattan attı

Rusya'nın Nijni Novgorod kentinde modellik yapan bir kadın, 4 aylık bebeğini ağladığı için 14'üncü kattan aşağıya atarak öldürdü.

Rus haber ajansı RİA Novosti'nin haberine göre; modellik yapan 27 yaşındaki Yekaterina Markovkina, dün gece ağladığı için rahatsız olduğu 4 aylık erkek bebeğini 14'üncü kattaki evinin penceresinden aşağıya attı.

Hayatını kaybeden bebeği sabah sokakta oynayan çocuklar buldu. Polisin yaptığı soruşturmadan sonra gözaltına alınan Markovkina'nın, ağlamasından rahatsız olduğu bebeğini aşağı attıktan sonra tekrar yatağına giderek uyuduğu kaydedildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler