Afganistan'da kaza:50 ölü

Afganistan'ın Gazni kentinde akaryakıt dolu bir tankerin iki otobüsün meydana getirdiği kazada tanker alev aldı. Kazda en az 50 ölü 70 yaralı var.   Başkent Kabil ile Kandahar’ı birbirine bağlayan otoyolda Gazni vilayeti sınırları içinde meydana gelen kaz

Afganistan'da kaza:50 ölü
Afganistan'ın Gazni kentinde akaryakıt dolu bir tankerin iki otobüsün meydana getirdiği kazada tanker alev aldı. Kazda en az 50 ölü 70 yaralı var.
 
Başkent Kabil ile Kandahar’ı birbirine bağlayan otoyolda Gazni vilayeti sınırları içinde meydana gelen kazada akaryakıt yüklü tanker ile iki otobüs çarpıştı. İki otobüste 125 yolcunun bulunduğu bildirilirken, kazada bir otobüsün devrildiği ifade edildi.
 
Gazni Hükümeti Sözcüsü Cavid Salengi yaptığı açıklamada, aralarında çocuk ve kadınların bulunduğu en az 50 kişinin hayatını kaybettiğini ve bu sayının artabileceğini belirtti.
 
Kazaya neyin neden olduğu henüz açıklanmazken, sürücülerin dikkatsizliği sonucu kaza yaşandığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya