Açlıktan ölüyor yarışacağım diyor

 Bu çerçevede de Yunanistan, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı ve Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mümtaz Tahincioğlu’ndan yardım istedi. Pist inşasının düşünüldüğü Pire şehrinin Drapetsona ilçesi belediyesinin internetteki resim sites

Açlıktan ölüyor yarışacağım diyor

 

Bu çerçevede de Yunanistan, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı ve Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mümtaz Tahincioğlu’ndan yardım istedi. Pist inşasının düşünüldüğü Pire şehrinin Drapetsona ilçesi belediyesinin internetteki resim sitesine göre, Belediye Başkanı Lukas Canis, İstanbul’daki Formula 1 pistinin “beyni” saydığı Tahincioğlu ile sürekli temasta. Atina’da bulunan Tahincioğlu, belediyenin pist projesini inceledi ve “Monaco ile Valencia arasında bir pist olabilir” dedi. Tahincioğlu ayrı, Türk işadamlarının da Drapetsona’da yarış pisti inşa edilmesine ilgi gösterdiğini belirtti, ancak öncelikle Yunan hükümetinin bürokratik engelleri çözecek inisiyatifleri üstlenmesi gerektiğini vurguladı. Bu arada, Eğitim-Dinişleri-Kültür ve Spor Bakan Yardımcısı Kostantinos Cavaras da ilk kez Yunan Hükümeti’nin Formula 1 yarışları pisti için Drapetsona belediyesinin çabalarını desteklediğini söyledi. Cavaras “Yunanistan’ın tanıtımını yapan her organizasyonu desteklemek zorundayız. Formula 1 yarışının Drapetsona’da yapılması ihtimali tüm Pire şehrinin gelişmesi için önemlidir” dedi. 

 

Maaş bile ödemiyor

 

Pire’nin varoş ilçelerinden Drapetsona’da yarış pisti inşa edilmesi projesi tepkileri de beraberinde getirdi. Bazı bloglarda, Belediye Başkanı’nın personele aylardır maaş ödemediği ve temizliğe özen göstermediği sırada Formula 1 yarışlarına aday olmasının gülünç olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler