ABD'den Türkiye'ye...

Washington yönetimi, Ortadoğu'da süren gerilimin düşürülmesi için Türkiye ve Mısır'dan Hamas'a baskı yapmasını istediABD, Ortadoğu'da süren gerilimin düşürülmesi için Türkiye ve Mısır'ın çağrıda bulundu. Washington yönetimi yaptığı çağrıda tansiyonun düşü

ABD'den Türkiye'ye...

Washington yönetimi, Ortadoğu'da süren gerilimin düşürülmesi için Türkiye ve Mısır'dan Hamas'a baskı yapmasını istedi

ABD, Ortadoğu'da süren gerilimin düşürülmesi için Türkiye ve Mısır'ın çağrıda bulundu. Washington yönetimi yaptığı çağrıda tansiyonun düşürülmesi için iki ülkenin Hamas'a baskı yapması gerektiğini belirtti.

İsrail’in Gazze’ye başlattığı saldırılara Türkiye ve dünyadan sert tepkiler devam ederken ABD, Ortadoğu'daki gerilimin düşürülmesi için Türkiye ve Mısır'ın Hamas'a baskı yapması gerektiğini belirtti.

Dün başlayan operasyonlar nedeniyle Türkiye İsrail'e kınama mesajı gönderirken, Mısır ise büyükelçisini geri çağırma kararı almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya