ABD'den Suriye'ye saldırı: 9 ölü

Suriye'nin Ad-Dunia televizyonu, ABD güçlerinin, Suriye'nin Irak sınırına yakın bir köyüne helikopterle gerçekleştirdiği saldırıda 9 kişinin öldüğünü bildirdi. Suriye Ad-Dunia televizyonu, saldırının ABD tarafından yapıldığını ve 9 kişinin hayatını kaybet

ABD'den Suriye'ye saldırı: 9 ölü
Suriye'nin Ad-Dunia televizyonu, ABD güçlerinin, Suriye'nin Irak sınırına yakın bir köyüne helikopterle gerçekleştirdiği saldırıda 9 kişinin öldüğünü bildirdi.

Suriye Ad-Dunia televizyonu, saldırının ABD tarafından yapıldığını ve 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyururken, SANA ajansının haberinde, görgü tanıklarının, saldırı anında 4 helikopterin bulunduğunu, yere iniş yapan 2 helikopterden 8 askerin indiğini açıkladıkları belirtildi.

ABD tarafından gerçekleştirildiği iddia edilen saldırıyla ilgili daha önce 7 kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı bildirilmişti. Yaralanan 4 kişi ile birlikte 7 cesedin Irak sınırına 8 kilometre mesafedeki Al-Sukkariya kasabasındaki bir kliniğe götürüldüğü belirtilirken, hayatını kaybeden 7 kişinin inşaat işçisi olduğu açıklanmıştı.

Olayla ilgili ABD'den henüz bir açıklama yapılmadı. Olay doğrulanırsa, saldırı, ABD'nin Suriye topraklarına gerçekleştirdiği ilk saldırı olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya