ABD Samsun'u şişme kadınla tanıdı!

  Samsun'da denizde ceset sanılan şişme kadının kurtarılıp çöpe atıldığı haber ABD basınına böyle Samsun'un Canik ilçesi Doğupark mevkiinde meydana gelen olay, ABD basınında kendine yer buldu. Deniz kenarında gezen vatandaşların, denizde çıplak bir kadın

ABD Samsun'u şişme kadınla tanıdı!

 

 

Samsun'da denizde ceset sanılan şişme kadının kurtarılıp çöpe atıldığı haber ABD basınına böyle Samsun'un Canik ilçesi Doğupark mevkiinde meydana gelen olay, ABD basınında kendine yer buldu. Deniz kenarında gezen vatandaşların, denizde çıplak bir kadın cesedine rastlamaları ve polise haber vermeleri üzerine alarma geçen ilçede inanılmaz bir olay yaşandı.

 

Polisin aldığı güvenlik önlemleri çerçevesinde İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama Kurtarma ekipleri ve Deniz Şube Müdürlüğü'ne bağlı balık adamların düzenlediği operasyonda bir "şişme kadın" kurtarılıp, havası söndürüldükten sonra görevliler tarafından çöpe atıldı.

 

Olayın Türk basınında yer etmesinin ardından haber ajanslarına da yansıması üzerine, Amerika'da internetten yayınlanan "The Young Turks" programının sunucuları Cenk Uygur ve John Iadarola haberi gündeme taşıdı. Uygur, yaptığı Laz esprileriyle de izleyenleri güldürdü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya