ABD 'insansız' ile vurdu

Pakistanlı istihbarat yetkilileri, aşiret bölgesi Kuzey Veziristan'ın Miranşah kentinin Mirali bölgesinde düzenlenen saldırıda bir eve 3 füze fırlatıldığını söyledi.Yetkililer, Afganistan sınırındaki Kuzey Veziristan'da yapılan saldırıda vurulan evin tama

ABD 'insansız' ile vurdu

Pakistanlı istihbarat yetkilileri, aşiret bölgesi Kuzey Veziristan'ın Miranşah kentinin Mirali bölgesinde düzenlenen saldırıda bir eve 3 füze fırlatıldığını söyledi.

Yetkililer, Afganistan sınırındaki Kuzey Veziristan'da yapılan saldırıda vurulan evin tamamen yıkıldığını, militanların saldırıdan sonra bölgeyi kordon altına aldığını ve yıkıntılardan cesetleri çıkardığını ifade etti.

Washington yönetimi, El Kaide ve Taliban militanlarının barınağı olarak bilinen Kuzey Veziristan'a askeri operasyon düzenlemesi için Pakistan'a baskı yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler