9 yaşındaki kız çocuğu tazminat verildi...!

Pakistan’ın orta kesimindeki Pencap’ta 9 yaşındaki bir kız çocuğunun ailesi tarafından toprak ağasına tazminat olarak verilmesine polisler engel oldu.Polis şefi Muhammed Halid, kızlarını toprak ağasına vermek isteyen aile  reisi baba ile nüfuslu toprak ağ

9 yaşındaki kız çocuğu tazminat verildi...!

Pakistan’ın orta kesimindeki Pencap’ta 9 yaşındaki bir kız çocuğunun ailesi tarafından toprak ağasına tazminat olarak verilmesine polisler engel oldu.

Polis şefi Muhammed Halid, kızlarını toprak ağasına vermek isteyen aile  reisi baba ile nüfuslu toprak ağasının gözaltına alındığını söyledi.
         
Polis, kız çocuğunun tazminat olarak verilmesinde rolü olan köy  konseyinden dört kişinin de gözaltına alındığını belirtti.
       
 Mağdur kızın devlet korumasına alındığı bildirildi.
         
Pakistan’ın Keşmir bölgesinde geçen hafta 14 yaşındaki bir kız çocuğu iki  erkek tarafından yüzüne asit dökülerek yakılmıştı.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler