9 aylık bebek cinayetten yargılanıyor!

Pakistan'ın Pencap eyaletinin başkenti Lahor'da Muhammed Musa isimli 9 aylık bir erkek Bebek, evlerinin gazını kesmeye gelen yetkililere babası ve diğer akrabaları ile birlikte taş attığı gerekçesiyle cinayete teşebbüs suçlamasıyla tutuklanıp hakim karşıs

9 aylık bebek cinayetten yargılanıyor!

Pakistan'ın Pencap eyaletinin başkenti Lahor'da Muhammed Musa isimli 9 aylık bir erkek Bebek, evlerinin gazını kesmeye gelen yetkililere babası ve diğer akrabaları ile birlikte taş attığı gerekçesiyle cinayete teşebbüs suçlamasıyla tutuklanıp hakim karşısına çıkarıldı.

İlk duruşmaya elinde bir biberon sütle babasının kucağında katılan küçük Muhammed'in tutuklanması için emir veren polis memuru uzaklaştırma cezası alırken, çocuğun 12 Nisan'daki ikinci duruşmaya da çıkmak zorunda kalacağı açıklandı.

TÜM AİLE SUÇLANIYOR

Çocuğun büyükbabası Muhammed Yasin "Mahkemede herkes bu ülkenin nasıl bir adalet sistemi var? Bu yaşta bir çocuk nasıl suç işlemiş olabilir diye düşünüyordu" dedi.

Pakistan gazetelerine konuşan Yasin "Polis ve gaz şirketinden yetkililer önceden hiçbir uyarıda bulunmadan gelip evlerimizin gazını kesmeye başladılar. Biz de tepki gösterdik, yolları kapattık. Ancak polis komiserleri gelip bu haksızlığın giderileceğine dair bize garanti verince protestomuzu sonlandırdık. Sonra bir de baktık ki tüm aileye karşı böyle bir suçlama yapılmış" dedi.

Pakistan'da cezai ehliyet yaşı geçen yıl terör dışındaki tüm suçlar için 7'den 12'ye yükseltilmişti

9-aylik-bebek-cinayete-tesebbusten-tutuklandi-5873309_3154_m.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya