81 yaşında aşkını netten buldu

Pekinli emekli sanat profesörü olan Wu Jieqin, internetten tanıştığı ve kendisinden 23 yaş genç Jiang Xiaohui ile haftasonu evlendi. Wu gazeteye verdiği röportajda, "İnternet sadece gençlere yönelik değil. Ben 1998 yılından bu yana İnternet kullanıyorum.

81 yaşında aşkını netten buldu
Pekinli emekli sanat profesörü olan Wu Jieqin, internetten tanıştığı ve kendisinden 23 yaş genç Jiang Xiaohui ile haftasonu evlendi.

Wu gazeteye verdiği röportajda, "İnternet sadece gençlere yönelik değil. Ben 1998 yılından bu yana İnternet kullanıyorum. Yaşlıların, internette aşkı aramamaları yönünde herhangi bir kural yok" ifadelerini kullandı.

Jiang ise, 86 yaşındaki annesi ile 85 yaşındaki babasının Wu'nun çok yaşlı olduğunu söylediğini ancak onları ikna ettiğini belirtti.

Wu, İnternet'te açtığı profiline ABD, Avustralya ve Ukrayna'dan 50'nin üzerinde kadının olumlu cevap verdiğini ancak görüşmelerin ardından emekli demiryolu çalışanı Jiang'a aşık olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya