8 Yıl Kayboldu Cesedi Evde Çıktı

Yerel "Jutarnji List" gazetesinin haberine göre, 1918 doğumlu İvan Bosanaç, Şubat 1999'da kayboldu. Yeğeninin durumu polise bildirmesinin ardından yaşlı adamın küçük apartman dairesinin her yeri arandı, ancak herhangi bir şey bulunamadı.Yeğen Drazen Bosan

8 Yıl Kayboldu Cesedi Evde Çıktı

Yerel "Jutarnji List" gazetesinin haberine göre, 1918 doğumlu İvan Bosanaç, Şubat 1999'da kayboldu. Yeğeninin durumu polise bildirmesinin ardından yaşlı adamın küçük apartman dairesinin her yeri arandı, ancak herhangi bir şey bulunamadı.

Yeğen Drazen Bosanaç, dairenin çöple dolu olduğunu, polisin her yere baktığını, ancak bir şey bulamadan araştırmasını tamamladığını söyledi.

Aradan geçen 8 yılın ardından yaşlı adamın kapı komşusu Sesa Mesincak'ın burayı temizlemeye karar vermesi üzerine ceset ortaya çıktı. Cesedi bulan Mesincak, daha önce dairenin kötü koktuğunu, ancak bunun içerdeki çöplerden geldiğini sandıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya