7.1 şiddetinde deprem!

Endonezya'nın ana adası Java açıklarında 7.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem sonrası ilk belirlemelere göre her hangi can kaybı ve hasar oluşmadığı belirtildi. Endonezya Meteoroloji ve Jeofizik Ajansı, depremin yerel saatle 03:06'da

7.1 şiddetinde deprem!

Endonezya'nın ana adası Java açıklarında 7.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem sonrası ilk belirlemelere göre her hangi can kaybı ve hasar oluşmadığı belirtildi.

 

Endonezya Meteoroloji ve Jeofizik Ajansı, depremin yerel saatle 03:06'da meydana gelen depremin merkez üssünün Merkezi Java eyaletinin güneyindeki Calicap şehrine 293 kilometre uzaklıkta ve 10 kilometre derinde olduğunu açıkladı. Deprem sonrası tsunami uyarısı verilse de kısa bir sonra kaldırıldığı duyuruldu. Depremin başkent Cakarta'da da hissedildiği aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya