6 Arkadaşını öldürdü ve yedi

Rusya’nın Penza bölgesindeki Aleksandr Bıçkov (24) isimli bir vatandaş, altı tanıdığını öldürerek yediği iddiası ile tutuklandı. Yamyamın öldürdüğü kişilerin parçalarını kendi evinin yanındaki çöplükte gömdüğü tespit edilirken, güvenlik görevlileri ölü sa

6 Arkadaşını öldürdü ve yedi

Rusya’nın Penza bölgesindeki Aleksandr Bıçkov (24) isimli bir vatandaş, altı tanıdığını öldürerek yediği iddiası ile tutuklandı. Yamyamın öldürdüğü kişilerin parçalarını kendi evinin yanındaki çöplükte gömdüğü tespit edilirken, güvenlik görevlileri ölü sayısının daha fazla olmasından endişe ediyor.

 Penza’nın Belinski kentinde güvenlik görevlileri Bıçkov’u gözaltına alırken, zanlının evinde yapılan aramalarda günlük defteri de ele geçirildi. Polis, katil zanlısının kendi günlüğünde yaptığı cinayetleri kaleme aldığını da ortaya çıkardı.

 Resmi Vesti televizyonu, 2009-2011 yılları arasında Bıçkov’un altı kişiyi öldürdüğü iddiası ile tutuklandığını duyurdu. Haberlere göre, cinayetlerle ilgili o sırada Aleksandr Juplov isimli özürlü bir vatandaş suçlu bulunarak yargılanmıştı. Polisin tesadüfen Bıçkov’un izini bulduğu da gelen bilgiler arasında.

 Haberde, “Önce Bıçkov, bir mağazadan hırsızlık yaptığı gerekçesi ile yakalandı. Polise verdiği ifadelerinde evinin yanındaki çöplüğe gömdüğü cesetlerden de bahsetmeye başladı” denildi.

 Soruşturma Komisyonu Penza Bölgesi Sözcüsü Mariya Orlova da, bu arazide altı kişinin cesedinin bulunduğunu ve ardından inceleme başlatıldığını söyledi.

 İzvestia gazetesine konuşan polis kaynakları, Bıçkov’un yamyamlık yaptığını da doğruladı. İsminin açıklanmasını istemeyen bir üst düzey polis görevlisi, “Bıçkov bıçağıyla kurbanlarını keserek karaciğerlerini yemiş. Dolayısıyla yamyamlık bu cinayetlerde söz konusu” şeklinde konuştu.

Bölge güvenlik görevlileri, 2009 yılından itibaren Belinski kentinde yaklaşık sekizden fazla insanın esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğunu belirtiyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya