4 Türk yangında yaralandı

Almanya'nın başkenti Berlin'de elektrik kontağından çıkan yangında Gündoğan ailesinin dört ferdi yaralandı.Berlin'in Neukölln ilçesinde bulunan Erlangerstrasse adlı sokakta 7 numaralı binanın iç avlusundaki bir binada oturan Samsunlu Gündoğan ailesinin, e

4 Türk yangında yaralandı

Almanya'nın başkenti Berlin'de elektrik kontağından çıkan yangında Gündoğan ailesinin dört ferdi yaralandı.Berlin'in Neukölln ilçesinde bulunan Erlangerstrasse adlı sokakta 7 numaralı binanın iç avlusundaki bir binada oturan Samsunlu Gündoğan ailesinin, elektrikli battaniyenin fişini prizde unutmaları sonucunda dairede yangın çıktığı bildirildi.

Gündoğan ailesinin komşusu Ali Rıza Gümüş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yangını geç fark eden Hüseyin Gündoğan'ın (39), koridorun alevler içinde olduğunu görünce 1. kattan atladığını ve hafif bir şekilde yaralandığını, kendisinin de Gündoğan'a yardım ettiğini anlattı.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiyenin, Gündoğdu'nun eşi ile Bedirhan (12) ve Bünyamin (10) adlı oğullarının da aşağıya atlaması için atlama bezi açtığını, ancak aşağı atlarken eşinin ve çocuklarının da hafif yaralandığını belirten komşular, Gündoğdu ailesinin iki ayrı hastanede ayakta tedavi gördüğünü, ailenin Aylin isimli küçük kızlarının ise dün gece halasında kaldığını kaydetti.

Öte yandan, Neukölln ilçesinde Rübelandstrasse adlı sokaktaki bir binada da yine bir bebek arabasının ateşe verildiği, yangının kiracılar tarafından kısa sürede söndürüldüğü bildirildi.

Polis, kundaklama girişiminin, Mart ortasından beri kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından sık sık gerçekleştirilen kundaklama girişimleriyle bağlantısının olup olmadığını araştırıyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler